luni, 19 aprilie 2010

O zi de neuitat



Am avut 48 de ore superbe. Totul a pornit cu iesirea la Snagov organizata cu colegii de la Class IT, cu care imi petrec intreaga zi de 5 ori pe saptamana:) Pe langa faptul ca mi-am luat doza de condus, am simtit din nou cum e sa te simti bine intre prieteni. E interesant de observat din exterior procesul de transformare a unei relatii de colegialitate intr-un inceput de prietenie. Totul a pornit putin mai greu pentru mine...ca de obicei, fiind cunoscuta pentru greutatea cu care ma integrez in grupuri numeroase, dar surpriza a fost placuta...sa constat ca am reusit sa ma simt bine:)
Am jucat paintball...trebuie sa recunosc ca acest joc ma depaseste:))Am murit in 10 minute, dar a fost interesant, desi mai multa grija aveam sa nu ma impiedic prin padurea din Snagov:P Dar asta trebuie sa ramana intre noi.
Ne-am dat in leagane...ca niste pusti nebuni, am ras din tot sufletul, am facut poze ce exprima fericire, am mai adaugat niste clipe de neuitat in colajul meu.
Am stat pe o iarba verde, cu lacul in fata ochilor, cu un soare bland ce mi-a mangaiat sufletul...am simtit cum imi incarc bateriile cu fiecare minut ce trecea, desi eram obosita din cauza noptii anterioare in care nu m-am bucurat de prea mult somn, dar inauntru eram fericita...din nefericire chipul meu nu prea exprima asta:P
La 18 a venit Radu cu o propunere..."Hai sa mergem la Bran sa mancam kurtos". Initial l-am privit sceptica, dar cand am observat ca vorbeste serios am achiesat instant. Mereu mi-am dorit sa fac astfel de lucruri, neplanificate. Mi-am propus de ceva vreme sa nu mai planific nimic, sa nu mai am asteptari, pentru ca toate se transforma intr-un fel sau altul in dezamagiri. A fost cea mai buna idee din ultima perioada:)
Bineinteles ca al nostru kurtos s-a transformat pe drum in 7 scari si dupa in Brasov:P, dar cu siguranta au fost cele mai frumoase transformari strategice din ultimul timp...aveam atata nevoie de asa ceva. Sa redescopar personalitati noi, idei diverse...ganduri sau prostii fara noima:)
Mi-as fi dorit poate sa fiu mai activa, in sensul de a exprima mai multe ganduri si de a nu lasa impresia ca ceva nu e ok cu mine, dar pe langa oboseala, eu imi revin putin mai greu, dar in curand voi fi la nivelul meu de alta data:) Fara sa vreau gandul meu mai fugea si in alte parti, mai ales ca am redescoperit Brasovul in care am inceput acest an, in care am fost fericita, in care m-am indragostit la un moment dat. Am avut emotii cand eram aproape de Brasov, mi-era frica sa nu cad, am simtit cum imi tremura inima pentru ca nu stiam cum voi reactiona. Spre surprinderea mea nu a fost atat de rau...nu voi minti spunand ca nu am simtit nimic. In nici un caz, dar am reusit sa rememorez fiecare clipa cu placere. Au fost clipe de vis si le pastrez...de ce sa fiu trista? Ca s-a terminat...mai bine ma bucur ca au fost. Am inchis ochii in Piata Sfatului pentru cateva secunde si am simtit cum ma inconjor de acea multime ce astepta cu sufletul la gura noul an. Am reamintit bucuria ce mi-a inundat inima, linistea ce mi-a adus-o. Lumea mi se deschidea cum nu o mai facuse pana in acel moment...am deschis ochii si am zambit...cat de bogata sunt, am gandit in acele clipe. De ce am plans? De ce nu am inteles de la inceput ca trebuie sa ma bucur pentru tot ce a fost? Nimeni nu cred ca a mai simtit ce am simtit eu...cel putin asa spune fiecare cand e fericit:) Am putut simti si redescoperi Brasovul cu inima deschisa, fara resentimente, fara regrete...ci cu o bucurie ca a fost. Am mai trecut o proba ce mi-a creat emotii si ma bucur enorm ca am trecut-o cu succes:)
Am poposit la un restaurant mexican exceptional, unde am incercat puiul mexican ce s-a dovedit exceptional...aromele de dulce si picant s-au imbinat perfect:) muzica live a fost simpatica, iar sombrerurile au dus la realizarea unor poze destul de amuzante...iar shoturile de tequila au dat ocazia ca unii sa dea lectii celor mici si nestiutori:)
Desi eram obosita, cu picioarele greu incercate:P ma bucur enorm ca am fost impinsa de la spate sa nu renunt si sa ajung sa vad si panorama orasului...ce a fost imortalizata in niste poze superbe.
Ajunsa inapoi in B la 4 dimineata simteam oboseala cum ma apasa, dar eram cu un zambet larg pe buze, cu o stare ce nu am mai simtit-o de mult timp. Am adormit instant...
Dimineata imi propusesem sa dorm, sa pierd ziua de duminica lenevind, dar cineva si-a propus sa imi strice planurile, propunandu-mi sa colindam orasul cu bicicletele...initial eram tentata sa refuz pentru ca numarul orelor dormite nu prea era suficient, dar ma bucur enorm ca am cedat tentatiei...Dupa o ora si jumatate de asteptat la Cicloteque la o coada ce parea mica la inceput am intrat in posesia bicicletelor ce urma sa ne poarte prin oras. Sincer, nu credeam ca vom avea cum sa facem o cursa continua, dar mitul mi-a fost spulberat. Am pornit spre Parcul Izvor pe care l-am strabatut sub soarele superb, am trecut prin fata Casei Poporului si ne-am indreptat spre Parcul Tineretului care s-a dovedit a fi superb...ne-a atras si iarba de un verde crud ce nu ne-a lasat sa nu ne tavalim putin prin ea:) De acolo am mers spre partea de sud a orasului sa-mi vad fratiorul, numai ca nu ne asteptam sa facem o ora pana in acel capat indepartat, dar a meritat...a urmat o portie mica de balansoar:P
E greu de exprimat cat de frumos e sa strabati acest oras, ce uneori mi se pare atat de trist, cu bicicleta, sa lasi vantul sa iti ciufuleasca parul, sa iti lasi gandurile sa zboare in acest timp...eram sceptica initial, dar iar am fost surprinsa intr-un mod placut...daca initial am inchiriat pentru 3 ore, la final am mai sunat de doua ori spunand...prelungim cu inca o ora...si inca o ora:) iar dupa 5 ore de ciclism, pe teren uneori mai accidentat....cu ramuri de copaci uneori prin cap:)) ma simteam de milioane...cu dureri uneori acute...dar nimic din toate astea nu contau...acumulam energie...sunt precum un burete ce absoarbe energiile din jurul ei, iar cum acestea au fost pozitive au creat in interiorul meu un glob de fericire...
Dimineata abia ma mai miscam....dar voi repeta cu siguranta cu prima ocazie aceasta experienta...va recomand Cicloteque cu incredere.

Un comentariu: